duminică, 10 aprilie 2011

PIZZA TARANEASCA

Pizza Taraneasca
 Ingrediente:
- faina alba 600g;
- drojdie 50g;
- ulei 50 ml;
- sare 20g;
- ciuperci 200g;
- sunca afumata de casa 100g;
- salam 200g;
- ceafa afumata 200g;
- masline negre 100g;
- masline verzi 100g;
- rosii 2 buc;
- ardei rosu 1 buc;
- oua 2 buc;
-branza 100g.

Mod de preparare:
Aluat de pizza: Drojdia se amesteca cu 100ml apa calduta si cu 100g faina,se lasa la dospit la loc loc cald pana creste,apoi se amesteca cu restul de faina,ulei,200ml apa cu sare dizolvata in apa calduta.Se lasa la dospit.
Dupa ce aluatul a crescut,se imparte in doua.Coca se intinde si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Ingredientele se taie in forme diferite si se aseaza peste coca dupa preferinta.Oualele se bat spuma,si se aduga pe pizza.Branza se rade deasupra.Se introduce tava de pizza la cuptor aprox 30 min.
Pizza Taraneasca se serveste calda cu sos de casa.


Cantitati pentru 2 portii.



                                                                   Bucataria Taraneasca va ureaza pofta buna...



















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons