joi, 14 aprilie 2011

CARNE DE IEPURE CU SOS

Carne de iepure cu sos
Ingrediente:
- carne de iepure 1 kg;
- ceapa 2 buc;
- ulei 150 ml;
- suc de rosii 250 ml;
- vin rosu 100 ml;
- cimbru 5g;
- foi de dafin 2 foi;
- sare si piper.


Mod de preparare:
Carnea de iepure se taie bucati de marimi potrivite.Ceapa se toaca marunt.Carnea de iepure se rumeneste putin in ulei,se adauga sare si 50 ml apa si se lasa sa fiarba acoperita circa 1 ora,adaugandu-se apa din cand in cand.Se adauga apoi ceapa si se lasa sa fiarba,dupa care se adauga sucul de rosii,vinul,foi de dafin,cimbru si circa 200 ml apa.Carnea de iepure se fierbe in continuare pana se leaga sosul.



                              Carnea de iepure  cu sos,se serveste calda cu patrunjel verde deasupra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons