miercuri, 6 aprilie 2011

NEGRESA DE POST CU DULCEATA DE VISINE

Negresa de post cu dulceata de visine
Ingrediente:
- dulceata visine 200g;
- zahar 400g;
- ulei 100ml;
- faina 800g;
- praf de copt 1 plic;
- stafide 100g;
- apa rece 500 ml;
- nuca pisata pentru decor;


Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele,dupa ce se formeaza compozitia se adauga praful de copt.Se ia o tava care unge cu ulei,se presare cu faina si se adauga compozitia.Negresa se introduce la cuptor unde se coace aproximativ 30 min.Dupa ce se scoate de la cuptor,se adauga pe deasupra nuca pisata.
Negresa de post cu dulceata de visine se serveste calda.






                                            Bucataria Taraneasca va ureaza pofta buna...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons