duminică, 10 aprilie 2011

OMLETA CU MARAR SI BRANZA DE BURDUF

Omleta cu marar si branza de burduf
Ingrediente:
- oua 4 buc;
- branza de burduf 100g;
- sunca afumata 100g;
- ulei 20 ml;
- marar 50g;
- sare.





Mod de preparare:
Cele patru oua se sparg,se bat spuma si se amesteca cu branza de burduf zdrobita.Sunca afumata si mararul se taie marunt,se adauga la compozitie si se amesteca bine.Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga omleta.Dupa ce se rumeneste pe o parte se intoarce pe cealata cu ajutorul unei spatule.
Omleta se serveste calda.






                                            Bucataria Taraneasca va doreste pofta buna !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons