sâmbătă, 16 aprilie 2011

PASTRAV CU LEGUME LA CUPTOR


pastrav cu legume la cuptor 
"Astazi m-am gandit sa gatesc un pastrav cu legume la cuptor,asa ca am avut ocazia sa-i demonstrez sotiei mele ce maestru bucatar sunt.
Nu stiu daca am reusit sa-mi surprind sotia dar voi trebuie sa incercati aceasta reteta de pastrav cu legume la cuptor si nu veti regreta."






pastrav la cuptor mod de asezare in tava
Ingrediente:
- pastrav 2 buc;
- legume congelate 300g;
- rosii decojite conserva de 400g;
- ulei 100 ml;
- 2 foi de dafin;
- piper si sare;
-1 lamaie.


Mod de preparare:
Pestele se spala,se curata,se eviscereaza si se taie aripoarele.Se umple fiecare pastrav cu legume si sosul de la rosii.Se adauga sare si piper,se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, alaturi de rosile decojite si  legumele ramase.Se stoarce putina zeama de lamaie peste pastrav,dupa care se adauga o cana cu apa in tava.Se introduce la cuptor aprox. 30 min.


Pastravul cu legume la cuptor se serveste cald cu cartofi nature` si lamaie.

2 comentarii:

COJO spunea...

ARATA FANTASTIC ! MI S-A INECAT LIMBA IN SALIVA !

dr C spunea...

Multumesc, o sa mai prepar si alte retete cu pastrav.Te mai astept pe blog sa le comentezi si pe acelea...Trebuie sa ai grija cu limba ca nu-i de joaca...

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons