duminică, 17 aprilie 2011

CIORBA TARANEASCA DIN CARNE DE PORC

Ciorba taraneasca din carne de porc
Ingrediente:
- carne de porc(pulpa sau spada) 1kg;
- morcovi 2 buc;
- ceapa 2 buc;
- pastarnac 1 buc;
- patrunjel radacina 1 buc;
- cartofi 3 buc;
- fidea 100g;
- oua 2 buc;
- ardei gras rosu 1 buc;


- rosii proaspete sau conserva 500g;
- leustean verde 1 legatura;
- bors preparat sau la plic si sare.

Mod de preparare:
Carnea de porc se spala si se portioneaza.Zarzavatul se curata,se spala si  se toaca marunt.Rosiile se oparesc se decojesc si se taie felii.Cartofii se curata,se spala si taie cuburi iar leusteanul se toaca marunt.Carnea de porc se fierbe in 4l apa cu sare si se spumeaza.Se adauga zarzavatul si se fierb impreuna.Se continua fierberea adaugandu-se cartofii,ardeiul gras si rosiile.Cand zarzavatul este fiert,oualele se bat spuma si se adauga in ciorba cu ajutorul unui tel mestecand continuu.La sfarsit se adauga fideaua si leusteanul verde si se mai fierbe circa 5 min.

                Ciorba taraneasca din carne de porc se serveste fierbinte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons