miercuri, 13 aprilie 2011

CIORBA DE SPANAC

Ciorba de spanac
Ingrediente:
- spanac 1kg;
- ceapa 2 buc;
- morcov 1 buc;
- pastarnac 1 buc;
- oua 2 buc;
- orez 100 g;
- otet 2 linguri;
- sare.



Mod de preparare:
Cantitatea de spanac se alege,se spala si se opareste.Dupa oparire se scurge si se toaca marunt.Ceapa,morcovul si pastarnacul,se curata,se spala si se toaca marunt.Intr-o oala cu apa (3000 ml),se pune zarzavatul la fiert.Cand este pe jumatate fiert,se adauga spanacul si orezul spalat.Separat intr-un castron se bat oualele spuma cu 2 linguri de otet.La sfarsit se adauga in ciorba de spanac ,oualele si sare dupa gust.

                                       "Ciorba de spanac se serveste fierbinte."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons