marți, 5 aprilie 2011

CARTOFI UMPLUTI

Cartofi umpluti 1
" Cartofii au fost descoperiti in anul 1530 in Peru,de catre spanioli, raspandindu-se repede in Europa Sudica.La inceput cartoful nu a fost introdus in alimentatie fiind considerat toxic.
  In prezent,cartoful este raspandit pe tot globul si folosit ca aliment pentru om in toate bucatariile lumii.
Cartofii conțin:vitamina C, amidon,fibre, proteine și potasiu."




Cartofi umpluti 2
Ingrediente:
- cartofi 4buc;
- piept pui 200g;
- branza de vaci 200g;
- branza de burduf;
- oua 2 buc;
- ulei 3 linguri;
- marar o legatura mica;
- sare si piper dupa gust.






Cartofi umpluti 3
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja,se spala,se pun la fiert aprox 20 min,dupa care se scurg si se lasa la racit.
Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu piperul si  branza de burduf,pana se omogenizeaza.Pieptul de pui se taie marunt,se adauga la compozitie impreuna cu  galbenusurile de ou si mararul.
Cartofii se taie pe jumatate(pe lungime),se scobeste cu un cutit miezul,se adauga compozitia,se pun intr-o tava,se stropesc cu putin ulei si se introduc la cuptor aprox. 10 min.




                                                       Bucataria Taraneasca va ureaza pofta buna...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons