marți, 29 martie 2011

SUPA TARANEASCA DE PUI CU GALUSTE

Supa taraneasca de pui cu galuste


Ingrediente:
- un pui;
- morcovi 2 buc;
- pastarnac 1 buc;
- ardei gras 1 buc;
- ceapa 3 buc;
- cartofi 2 buc;
- patrunjel verde 1 leg;
- oua 2 buc;
- gris 8 linguri;
- sare dupa gust.




Mod de preparare:
      Puiul se spala se portineaza si se pune la fiert.Se ia spuma,cand este pe jumatate fiarta se scoate si se dezoseaza.Zarzavatul se toaca marunt si se introduce in zeama de la carne.Cand zarzavatul a fiert,se introduce carnea dezosata si se mai fierbe inca 20 min.Se formeaza galustele din oua si gris,ouale se bat spuma iar grisul se presare in ploaie, se lasa 5 min si se pun cu o lingurita mica in supa.
      Se mai lasa 10 min sa fiarba dupa care se adauga patrujelul verde.


                                                           Supa taraneasca de pui cu galuste se serveste fierbinte.

                                

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons