joi, 31 martie 2011

FRIGARUI HAIDUCESTI

Frigarui haiducesti
Ingrediente:
- pulpa porc 1kg;
- sunca de casa afumata 500g;
- ciuperci 20 buc;
- ardei  gras 5 buc;
- rosii 5 buc;
- ceapa 10 buc;
- carnaciori de bere 20 buc;
- bete de frigarui10 buc;
- sare si condimente.

Mod de preparare:
        Se taie carnea si sunca in cubulete mici.Ciupercile (trebuie sa fie de marime potrivita),se rup coditele si se spala.Ardei si rosile se spala si taie cubulete de 2-3 cm.Ceapa(de marime mica),se curata si se spala.Se ia cate un bat de frigarui si se incepe  alternarea ingredietele dupa cum urmeaza:ardei,carne,ciuperci,sunca,rosi,ceapa si carnaciori(modul de alternare nu trebuie sa fie neaparat la fel).Dupa ce ati terminat,se presare condimentele si sarea dupa preferinta.

    Nu ramane decat sa incingem gratarul si sa savuram frigaruile haiducesti dupa ce sunt gata.




Cantitati pentru 10 portii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons