Supa de pui |
- 1 pui;
- ceapa 2 buc;
- morcov 1 buc;
- pastarnac 1 buc;
- ardei gras 1 buc;
- cartofi 2 buc;
- galbenus de ou 3 buc;
- otet 3 linguri;
- patrunjel 1 legatura;
-sare.
Mod de preparare
Puiul se parleste, se spala si se transeaza in bucatele mici.Ceapa,morcovul,pastarnacul si ardeiul gras,se curata, se spala si se toaca marunt.Cartofii se curata,se spala si se toaca cubulete.
Carnea de pui se fierbe in circa 4l apa cu sare si se spumeaza.Se adauga ceapa,morcovul,pastarnacul,cartofi si ardeiul gras.Galbenusurile se amesteca bine cu otetul si se adauga in supa de pui.Se continua fierberea aprox. 10 min.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu