Rulada de casa cu dulceata de visine |
- oua 5 buc;
- zahar 200g;
- ulei 3 linguri;
- praf copt 1plic;
- faina 10 linguri;
- dulceata de visine 400g;
- praf de sare.
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu praful de sare si zaharul.Apoi se pun galbenusurile batute dinainte, cu uleiul si praful de copt stins cu otet.Se adauga faina amestecand usor.Se pune compozitia intr-o tava,unsa si tapetata cu faina.Se introduce tava la cuptor si se coace la foc potrivit timp de 20-30 min.
Dupa ce a copt se scoate din cuptor si se pune pe un prosop umed si se ruleaza.Se desface,se adauga dulceata apoi se ruleaza la loc.
Rulada de Casa cu dulceata de visine se serveste calda.
Bucataria Taraneasca va ureaza pofta buna !!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu