Mancare de mazare cu ciocanele |
- mazare proaspata sau conservata1 kg;
- cicanele 10 buc;
- ceapa 4 buc;
- ulei 150 ml;
- pasta tomate 100g;
- sare 30g;
- piper 2g;
- foi dafin 2buc;
- supa oase 1500ml;
- marar verde 50g.
Modul de preparare:
Ciocanelele se parlesc si se spala.Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.Mazarea se trece prin jet de apa rece.
Ciocanelele se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de supa oase.Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de supa oase,se adauga mazarea,restul de supa de oase,pasta de tomate,foi de dafin,sare si piper.Se mai fierbe aprox 50 min.Dupa fierbere se aduga ciocanelele si jumatate din cantitatea de marar verde.
Mancarea de mazare cu ciocanele se seveste cald,cu marar verde deasupra.
Cantitati pentru 10 portii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu