Ciuperci umplute |
- ciuperci 500g;
- ceapa 3 buc;
- pasta tomate 2 ling;
- branza 100g;
- legume 500g;
- ulei 150 ml;
- patrunjel verde;
- sare si piper.
Mod de preparare:
Se rup coditele la ciuperci,se spala (inclusiv coditele),ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.Intr-o cratita se caleste ceapa cu 50 ml ulei si 100 ml apa,apoi coditele se toaca marunt si se inabusa cu ceapa.Se adauga pasta de tomate,patrujelul verde tocat,sare si piper dupa gust.Ciupercile se umple cu compozitia obtinuta si deasupra se razuie branza. Legumele se spala si se pun intr-o tava cu restul de ulei si apa,procedeu urmat de adaugarea ciupercilor.
Produsul obtinut se introduce la cuptor aprox. 40min.
Se serveste cald,sa aveti pofta......
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu