Ciorba de fasole |
- fasole 500g;
- morcov 1buc;
- ceapa 2 buc;
- pastarnac 1 buc;
- pasta tomate 50g;
- cimbru 1g;
- leusten 1 leg;
- sare.
Mod de preparare:
Fasolea se alege de impuritati si se spala.
Ceapa,morcovul,pastarnacul si leusteanul se spala si se toaca marunt.Fasolea se fierbe in apa,dupa 15 min de fierbere se indeparteaza apa si se inlocuieste cu alta dupa care se continua fierberea. Cand ciorba este pe jumatate fiarta se adauga morcovul,ceapa,pastarnacul,sarea si se continua fierberea.La sfarsit se adauga pasta de tomate,leusteanul si cimbru continandu-se fierberea inca 15 min.
Ciorba de fasole se serveste calda cu muraturi de casa.
Ciorba de fasole se serveste calda cu muraturi de casa.
Bucataria Taraneasca va ureaza pofta buna...
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu